Hirdetés

Hard Disk Sentinel, a HDD őre



|

E programmal mindent megtudhatunk, ami a S.M.A.R.T adatok alapján a merevlemez állapotáról csak megismerhető.

Hirdetés

A hazai fejlesztőközpontban készült Hard Disk Sentinel mindent tud, amire a S.M.A.R.T adatok kiolvasásához, illetve a merevlemez állapotának felméréséhez szükségünk lehet. Mindezeket a funkciókat a program letölthető (illetve lemezmellékletünkön is megtalálható) próbaváltozata ingyen kínálja, időkorlát nélkül. A szoftver két változatban is regisztrálható, pénzünkért számos extra funkciót kapunk. Az olcsóbbik változat 4500 forintba kerül, cserébe olyan pluszokat próbálhatunk ki, mint például a szoftver jelszavas védelme, a merevlemez-meghibásodást előre jelző figyelmeztetések, a merevlemez napi állapotát mutató üzenet küldése e-mailben vagy különféle paraméterek kalibrálása. Ennél valamivel drágábban, 7500 forintért már adatmentési képességekkel bővül a funkciók palettája. Az ingyenes változatból csupán a figyelmeztetéseket hiányoltuk, ám ennek ellenére remekül használható hosszú távon is.

 

hdsentinel.jpg

A program Windows Vista alatt adminisztrátori jogokkal problémamentesen működik – amit a másik két, korábban bemutatott alkalmazásról nem lehetett elmondani –, és futtatás közben alig 5 megabájt memóriát fogyaszt. A Hard Disk Sentinel a noteszgép-, illetve mobilkeretekbe helyezett merevlemezekkel egyaránt megbirkózik.

 

 

Adatok

  • S.M.A.R.T. adatok kijelzése
  • Hőmérséklet kijelzése
  • Átviteli információk kijelzése
  • Fix- és hordozható meghajtók támogatása
  • Riasztások (alap- és professzionális változat)
  • Adatmentés (professzionális változat)
  • Ár: 0/4500/7000 Ft (ingyenes/alapváltozat/professzionális)

 

Értékelés


Előny: az ingyenes változat csökkentett funkciókkal korlátlan ideig használható

Hátrány: a figyelmeztetés funkció csak a regisztrált változatokban működik

Teljesítmény: 96

Szolgáltatás: 93

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.