Hirdetés

Hardvert csak tiszta forrásból!



|

A feketepiacról származó termék olcsóbb, de nem jár hozzá támogatás.

Hirdetés

Ezzel rombolja a vásárlók gyártó iránti bizalmát és a piacot egyaránt. A D-Link az elmúlt években jelentős lépéseket tett ezen szürkepiac visszaszorítására: Kiépített egy megbízható kiskereskedelmi üzletekből álló, országos lefedettséget adó Kiemelt SoHo Partner hálózatot, helyi promóciókat, nyereményjátékokat hirdetett, termékeihez helyi vezetékes számon hívható nem emelt díjas technikai támogatást hozott létre.

 

d-link_matrica.jpg
Május 1-jétől minden hivatalos magyarországi forgalmazásba került D-Link termék egy egyedi, a magyar nyelvű telefonos segítségnyújtó vonalat népszerűsítő matricával ellátva kerül a forgalomba.

 

Ezek a lépések alapozták meg a vásárlói bizalom megszerzése felé tett újabb lépést, valamennyi Magyarországon forgalomba kerülő D-Link hálózati eszközön egy a magyar színeket felvonultató, így a vásárlók számára azonnal elismerhető matrica elhelyezését. A jövőben ez a matrica jelzi a vásárlók számára, hogy a termékben megbízhatnak, azt nyugodtan megvásárolhatják, és problémájukkal, csereigényükkel bármikor felkereshetik a termék értékesítőjét, ott megfelelő fogadtatásra találnak.

 

"Egy olyan jelentős lokális támogatást és szolgáltatáscsomagot kínáló gyártó, mint a D-Link számára elengedhetetlen, hogy ezek az értékek a vásárlók számára biztosítottak legyenek. Azt tapasztaltuk, hogy egyes nem a hazai disztribúcióból vásárló kiskereskedelmi üzletek rendkívül kedvező áron magukhoz csalogatják a vásárlókat, majd az esetleges garanciális ügyintézést, a nem magyar piacra szánt termékek cseréjét igyekeznek elhárítani maguktól. Mostani lépésünk célja, hogy vásárlóink azonnal, a termék külső csomagolására pillantva megállapíthassák, az valóban megbízható forrásból, a D-Link hivatalos magyarországi kereskedelmi csatornájából származik, és a felmerülő problémákat a leírt vállalásoknak – a 2, sőt Wireless N termékeink esetében 11 éves garanciaidőn belül mindvégig – megfelelően kezeli az eladó.” – mondta el Élő András, a D-Link magyarországi vezetője az újabb lépéshez vezető okokat.

 

A matrica bevezetésével egyidejűleg a D-Link egyhónapos akciót is indít, melynek ideje alatt a szürkepiacon legkelendőbb termékeit, a DI-524 vezeték nélküli routert és az ahhoz tartozó USB adaptert még a szürkepiacon megszokott különösen alacsony árnál is kedvezőbben, 9990 illetve 6990 forintos áron kínálja Kiemelt SoHo Partnerei üzleteiben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.