Hirdetés

Harmadik generációs Philips Aurea HDTV-k



|

A Philips Aurea HDTV-jének új generációja 250 LED-del támogatja az Ambilight hatást.

Hirdetés

 

A Phlips Ambilight technológiája már nem ismeretlen a felhasználók előtt. A napokban bemutatott, harmadik generációs Aurea televíziók még tovább fokozzák ezt a fajta élményt.

 

Az új Aurea tévék ugyanolyan átlátszó Active Frame-mel rendelkeznek, amelyekben már 250 LED működteti az Ambilight funkciót - a Philips azt ígéri, hogy így mindig pontosan olyan hangulatszínt kapunk, ami éppen a képernyőn van.

 

A hangulatosabb tévézést biztosító HDTV 42 hüvelykes panelt kapott, támogatja az 1920 x 1080-as, Full HD-s felbontást. A 100 Hz-en frissítő készülék 2 milliszekundumos válaszidővel rendelkezik, és beépített DVB-T/DVB-C/CI+ vevőegységet kapott. Egyelőre nem tudni, hogy az öt HDMI-csatolóval, Wi-Fi-vel, valamint Ethernettel felszerelt HDTV mikortól lesz megvásárolható.

 

philips_aurea.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.