Hirdetés

Három az egyben laptoppal újít a Gigabyte



|

Érdekes megoldás a három formában használható U21MD.

Hirdetés

A Gigabyte az U21MD névre keresztelt hibrid laptopjával igyekszik megnyerni magának a praktikumot kedvelőket. A gép meglehetősen érdekesen néz ki, és többféle konfigurációban lesz elérhető. A processzort tekintve az Intel Core i5-4200U (1,6 és 2,6 GHz) és a Pentium 3558U (1,7 GHz) modelljeiből választhatunk, a memóriát tekintve pedig 4 vagy 8 GB DDR3L típusú RAM-ot kérhetünk. 

Hirdetés

A furcsa dokkolóval ellátott laptop 11,6 hüvelykes multi-touch-képes kijelzőt kapott, sajnos csak 1366 x 768-as felbontással. Jó hír, hogy belül már alapesetben is egy SSHD teljesít szolgálatot (500 GB vagy 1 TB kapacitással), de SSD és HDD kombinációja is választható. 

Az extrák sorát két USB 3.0-ás, két USB 2.0-ás port, HDMI-kimenet, gigabites Ethernet, kártyaolvasó, SIM-slot, N-es Wi-Fi, Bluetooth 4.0 és egy HD-s webkamera jelentik. Az U21MD egy speciális zsanérral lett ellátva, amelynek hála nem csak laptopként, hanem a kijelzőt 180 fokban elforgatva tabletként is lehet használni, a dokkolóhoz rögzítve pedig asztali PC-ként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.