Hirdetés

Három középkategóriás processzorral készül a Qualcomm



|

Az idei évben három középkategóriás SoC kíséri a csúcslapkát, a Snapdragon 835-öt.

Hirdetés

A Qualcomm Snapdragon lapkáival kapcsolatban mostanában minden a Snapdragon 835 körül forog, ami a pletykák alapján a nyárig kizárólag a Samsung Galaxy S8-ban kaphat helyet - emiatt a rivális gyártóknak várniuk kell. 

Hirdetés

Azonban nem csak a Snapdragon 835 lesz az egyetlen új Qualcomm SoC idén. A kínai Weibón felbukkant információk alapján a gyártó két középkategóriás utódot is bemutat a Snapdragon 625-nek. Ez többek között a Xiaomi Redmi 4-ben és a Moto Z Playben kapott helyet. 

Az újdonságok Snapdragon 630 és Snapdragon 635 néven érkeznek, mindkét lapkakészlet ugyanúgy nyolc Cortex-A53 maggal dolgozik majd, mint a Snapdragon 625. Az előrelépést a jobb teljesítmény és a csökkentett hőtermelés jelentik. 

Készül továbbá a Snapdragon 660 is, amit a Samsung 14 nm-es LPP gyártástechnológiájával állítanak majd elő. A nyolcmagos konfiguráció Cortex-A53 éa Cortex-A73 magokat vet be. Erre elsősorban a Xiaomi, az Oppo és a Vivo építenek majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.