Hirdetés

Három új kamerát mutatott be a GoPro



|

Az egyik szupergyors, a másik érintőkijelzős, a harmadik pedig csak 129 dollárba kerül.

Hirdetés

Három új akciókamerát mutatott be a GoPro hétfőn, köztük két high-end és egy belépő-kategóriás modellt. A 499 dolláros Hero4 Black különlegessége, hogy kétszer olyan gyors, mint elődje volt: akár 30 fps sebességű 4K és 120 fps sebességű Full HD videók rögzítésére is alkalmas.

Hirdetés

A 10 dollárral olcsóbban kínált Hero4 Silverrel 30 fps sebességű 2,7K, 60 fps sebességű Full HD és 120 fps sebességű HD anyagokat rögzíthetünk. Legnagyobb újdonsága az érintőkijelző, amely a gyártó tájékoztatatása szerint a korábbi modellekénél jóval egyszerűbbé teszi a használatát. Mindkét csúcskamera beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, 40 méteres mélységig vízálló és akár 12 megapixeles felbontású fotókat is készíthetünk velük.

A GoPro harmadik újdonsága, a Hero legnagyobb érdekessége az, hogy a maga 129 dolláros árával ez a cég eddigi legolcsóbb kamerája. A Full HD-videókat 30, a HD-filmeket pedig 60 fps sebességgel tudja rögzíteni és „nagy testvéreihez” hasonlóan ez is 40 méterig vízálló.

Annak ellenére, hogy nem olyan fejlett, mint a high-end modellek, megvan benne minden, ami népszerűvé tette a GoPro kamerákat: kicsi, strapabíró és nagy felbontású videókat lőhetünk vele. Ráadásul az ára is kedvező – több, mint valószínű, hogy komoly piaci sikerre számíthat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.