Hirdetés

Használhatatlanok lesznek a Blu-ray lejátszók?



|

Hardveres változtatás kell a frissüléshez.

Hirdetés

Óriási hibára hívja fel a figyelmet a Samsung a Blu-ray lejátszók specifikációjával kapcsolatban: első hibrid lejátszójuk, a BD-UP5000 Duo - amely HD DVD és Blu-ray lemezek olvasására is képes lesz - készült csak fel a BD Profile 1.1-re. A specifikáció 256 megabájt beépített memóriát, másodlagos kép- és hangdekódereket, valamint virtuális fájlrendszert követel meg. Előbb-utóbb minden Blu-ray korongot csak ilyen eszközökkel lehet majd lejátszani, ennek ellenére a többi gyártó még vígan árusítja régi specifikációjú lejátszóit.

 

bd-up5000_2.jpg

 

A BD-UP5000 decemberben kerül majd a boltokba 1050 dolláros áron - a BD Profile 1.1-hez szükséges szoftverfrissítés pedig 2008 januárjában érkezik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.