Hirdetés

Hasznos másodlagos funkcióval ellátott USB Flash Drive



|

Manapság már a legkülönfélébb eszközöket is meg lehet kapni usb csatlakozóval. Például kávéfőzőt, világítós karácsonyfagömböt, és így tovább.

Hirdetés

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó, tartja a mondás. Adataink hordozását és az üvegek nyitását ugyanazon eszközzel tudjuk megoldani, amennyiben veszünk egy i-Ecko kombinált eszközt, melynek kapacitása 2 GB. Különlegessége, hogy egyrészt vízálló, másrészt rozsdamentes acélból készült, így ránézésre sem tűnik gagyinak.

 

 

 

Amit viszont fontos szem előtt tartani, hogy soha ne igyunk túl sokat, amikor gép előtt vagyunk, mert másnap igen kényelmetlenül érezhetjük magunkat egy átfacebookozott éjszaka után, bár ennek annyi előnye van, hogy nem fogjuk éjjel kettőkor telefonhívással ébreszteni ismerőseinket, azon téveszme okán, hogy biztosan örülnek a hangunknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.