Hirdetés

Hatalmas siker a Lily drónja, ami követ téged



|

34 millió dollárnyi előrendelés érkezett az okos, kamerás drónra.

Hirdetés

A jelek szerint nagy igény van az olyan kamerás drónokra, amelyek követik a tulajdonosaikat. Ezt igazolja a Lily Robotics esete is. 

Hirdetés

A cég drónjára 60 000 előrendelés érkezett, 34 millió dolláros értékben. Bár ez a szám nem hangzik soknak - főleg amikor milliónyi okostelefon talál gazdára -, egy kisebb kategóriában elképesztően nagy értéknek számít. 

Emellett azért is nagyon érdekes, mert a megkérdezett vásárlók egyikének sem volt még drónja soha, mégis hajlandó befektetni egy ilyen hobbiba. 

A pénzre a Lilynek nagy szüksége van, ugyanis a megjelenést már februárról nyárra kellett eltolni a hardveres és a szoftveres finomhangolások miatt, a magántőke pedig a megjelenésre valószínűleg elapad. 

Ha a Lily élesben is remekel, a kameradrónok korszaka elkezdődhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.