Hirdetés

Hatalmas siker a PlayStation 4



|

Mindeddig 6 millió darab PlayStation 4-et vettünk a Sonytól.

Hirdetés

A Sony tájékoztatása szerint kevesebb mint négy hónap alatt sikerült több mint 6 millió darabot eladniuk a PlayStation 4-ből. A konzol eladási statisztikájában a mérföldkő már a múlt héten megvolt, és magába foglalta azt a 370 000 darab gépet is, amit február 22. óta értékesítettek Japánban (ott akkor indult útjára a játékgép). 

Hirdetés

Míg az első két hét alatt 2,1 millió PlayStation 4-et vettünk, addig február 8-i adatok alapján 5,3 millió fogyott belőle. A mostani 6 milliós szám arra utal, hogy a vásárlók lelkesedése nem csökken, a világ 57 országában elérhető PS4 lendülete pedig nem fullad ki

A PlayStation 4 szoftveres eladásai 13,7 milliós darabszámon alakultak eddig, miközben a PS4 vezeték nélküli kontrollerén több mint 100 milliószor nyomták meg a megosztás gombot. A Twitch és a Ustream streamingplatformok segítségével eddig több mint 3,6 millió közvetítést regisztráltak. 

Azt sajnos nem tudni, hogy a Microsoft Xbox One-ja miként áll, de a Bloomberg korábbi értesülései szerint feleekkora számokról beszélhetünk a redmondiaknál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.