Hirdetés

Hatékonyan növelhetjük a kétsávos Wi-Fi hálózatunk hatótávját



|

Könnyen bővíthető a Wi-Fi-s hálózatunk hatótávja a TP-Link újdonságával.

Hirdetés

A TP-Link egy kétsávos hatótávnövelővel bővítette a kínálatát. Az újdonság a RE200 AC750 Universal Dual Band Wi-Fi Range Extender névre hallgat, és meglehetősen egyszerű, de annál hatékonyabb megoldást kínál a Wi-Fi-s hálózatunk lefedettségének a növelésére. Az eszköz a 802.11 b/g/n szabvány mellett a legújabb 802.11ac-s készülékekkel is kompatibilis. A 750 Mbps-os sávszélesség egy 300 Mbps-os 2,4 GHz-es sávból és egy 433 Mbps-os 5 GHz-es sávból áll össze. 

Hirdetés

A titkosítási lehetőségek között 64/128/152 bites WEP, WPA-PSK és WPA2-PSK is szerepel. A használat meglehetősen egyszerű, mindössze a kívánt területen egy konnektorba kell bedugni az eszközt, majd a router WPS gombja után a RE200 gombját is meg kell nyomni - a kapcsolat ezután kész. 

Az Ethernet porttal is felszerelt hatótávnövelő megjegyzi a belépési adatokat, így tetszés szerint áthelyezhető később is. További extra a jelerősséget jelző LED, amely abban segít, hogy kikerüljük a használhatatlan területeket a lakásban. A TP-Link RE200 az idei év végétől kapható, az ára egyelőre ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.