Hirdetés

Ház, mely minden célnak megfelel: Raijintek STYX



|

Bár aprónak tűnik, Raijintek STYX házaiban minden elfér, amire egy komoly konfigurációhoz szükség van.

Hirdetés

Megjelent a Raijintek legújabb számítógépház termékcsaládja, a STYX. A METIS sorozat egyes dizájnelemeit magán viselő alkotás 325 mm magas, 360 mm hosszú és 210 mm széles. A keretekben három darab 3,5 hüvelykes eszközt, vagy ezt kiváltva hat 2,5 hüvelykes hardverelemet helyezhetünk el. A Mini-ITX vagy Micro-ATX alaplapok mellett egy slim optikai meghajtót is fogadni tud, ez újdonságnak számít a METIS-hez képest. A tágas belső térnek köszönhetően akár egy 280 mm-es grafikus kártyát használata sem ütközik akadályba.

Hirdetés

A beépített 12 centiméteres ventilátor mellett két másikat is elhelyezhetünk, illetve választhatunk egy 240 mm-es légkeverőt is, ekkor azonban a vízhűtés használatáról le kell mondanunk. A ház tetején helyet kapó I/O panel két USB 3.0 csatlakozót, hangkimenetet és mikrofonbemenetet kínál.

A STYX házak fekete, arany, ezüst, piros, kék és zöld színekben vásárolhatók meg. Aki szeretné látni, mennyi port gyűjtöttek össze a hardverek, választhat magának oldalablakos modellt is a hagyományos, nem átlátható mellett. A Raijintek újdonsága szerencsére jócskán kevesebbe kerül, mint a tegnap bemutatott pormentes Silverstone Mammoth MM01, mindössze 90 eurót kérnek érte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.