Hirdetés

Házimoziból a maximumot: 1080p felbontású HD projektor



|

Az Epson EMP-TW1000 maximális felbontással, jobb kontraszttal és tartósabb 3LCD technológiával hódít.

Hirdetés

Az új EMP-TW1000 a legigényesebb házimozi projektorok közé tartozik. Az Epson 3LCD technológiájú új Dream Six paneljét tartalmazza, amely natív 16:9 arányú, 1920 x 1080 képpontos felbontást nyújt. A legfrissebb HDMI v1.3 csatlakozást is tartalmazza a vetítő, objektíve pedig 2,1-szeres nagyításra képes. A megjelenítés minőségét tovább javítja a különlegesen magas, 12000:1 kontrasztarány, valamint az 1200 ANSI lumen fényerő. (A kontrasztarány itt a gyakorlati érték, melybe beleértendő a dinamikus írisz adta plusz is.) Az egyedi, lekerekített formájú kialakítás és szénfekete kivitel bármely otthon vonzó részévé teszi a készüléket. Az Epson hároméves garanciát ad a projektor lámpájára a gondtalan házimozi-élmény érdekében.

 

tw1000eu_.jpg

 

A legfrissebb 3LCD panelek az Epson egyedi Crystal Clear Fine (C2 Fine) technológiáját használják a tiszta, éles képek létrehozása érdekében.A C2 Fine technológia tiszta, éles színeket és valódi feketét jelenít meg, hasonló cellaszerkezet révén, mint amit a VA (vertical alignment) rendszerű paneleket alkalmazó TFT monitoroktól megszokhattunk. A kiemelkedő minőség mögött tehát az a szervetlen réteg áll, amelyben a folyadékkristályok nem vízszintesen, hanem függőlegesen vannak elhelyezve. Ez a módosítás megszünteti az elszivárgó fényeket és tisztább képeket, valamint valóban koromfekete fekete színt eredményez. A szervetlen anyagok alkalmazása éveket adhat a projektor LCD paneljének élettartamához, vagyis tovább számíthatnak a vásárlók az eredeti színekre, képminőségre.


Az Epson Cinema Filter segítségével egy sor megjelenítési mód választható ki a szoba fényviszonyainak megfelelően. Hatféle színmód használható - a dinamikus a világos szobákhoz a legmegfelelőbb, a színházi fekete pedig a sötétebb környezetekhez. Azok számára, akik optimalizálni vagy saját ízlésük szerint alakítani kívánják a beállításokat, számos plusz funkciót kínál. Az Epson hattengelyes színbeállító rendszerével tág határok között szabályozhatók a színárnyalatok és a színtelítettség. A gamma-állítás ugyanúgy használható, mint a számítógépen, például a színek élesebbé tételéhez.

 

tw1000eu_back.jpg

 


Az Epson vízszintes és függőleges lencseeltolási technológiájával a projektor pozicionálható a középponttól távolabb is, anélkül, hogy ez rontaná a vetített kép minőségét. A lencsék 96 százaléknyit mozgathatók fel és le, valamint 47 százaléknyit balra és jobbra - vagyis az EMP-TW1000 igen szabadon helyezhető el a szobában, akár egy kávézóasztalon, akár a plafonra szerelve.


Az Epson EMP-TW1000 legfontosabb jellemzői:
. Házimozi-kivetítő, ideális a csúcsteljesítményt kereső házimozi-rajongók számára
. Teljes HD-felbontás (valódi 1920 x 1080 képpontos felbontás)
. Kiemelkedő képminőség az Epson's C2 Fine 3LCD technológiájával
. Kiemelkedően magas, 12000:1 kontrasztarány
. 1200 ANSI lumen fényerő
. 2,1-szeres optikai zoom
. Számos különböző formátumú csatlakozó: HDMI v1.3, video, YUV S-Video, RGB és SCART
. A képminőség további javítása a hattengelyes képszabályozó rendszerrel és egyedi gamma-igazítással
. Natív 16:9-es képarány az autentikus házimozi-élmény érdekében
. Hároméves garancia az Epson 170W UHE (E-TORL) lámpájára
. Hat különböző színmód a környezetnek megfelelően; Dynamic (dinamikus), Living Room (nappali szoba), Natural (természetes), Theatre (Filmszínház), Theatre Black 1 (Filmszínház sötét 1) és Theatre Black 2
. Egyszerűen pozicionálható a kép a lencse vízszintes és függőleges eltolásával
. 10 bites színfeldolgozás: rendkívüli részletesség és finomabb színátmenetek
. Igen csendes vetítés: 26 dB
. Kapható márciustól, 999 900 Ft-os fogyasztói áron

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.