Hirdetés

Házimozira termett Sharp tv-k



|

Egyszerűen hangolhatóak, kényelmi funkciói pedig nagyszerű házimozi készülékké teszik az új AQUOS-t.

Hirdetés

A japán műszaki vállalt elsőként ötvözte az 1080p szabványú, full-HD felbontást a 100 Hz-es, képminőség javító megjelenítéssel. A képpontok állapotának négy milliszekundum alatti gyors változtatása lehetővé teszi a gördülő szövegek elmosódástól mentes megjelenítését, például repülőtereken vagy vasútállomásokon használt utasinformációs alkalmazások esetén. Annak érdekében, hogy a másodpercenkénti 50 képes megjelenítést 100 Hz-re növeljék, két kép között egy közbenső képtartalmat is generálnak, amelyet az eredeti képek közé helyeznek. Ennek eredménye a mozgóképek tisztább minősége. A televíziók automatikusan felismerik azokat a mozifilmeket, amelyek másodpercenként csak 24 képkockával kerültek rögzítésre, és a kontúrokat utófeldolgozással még élesebbé teszik, egészen 120 Hz-ig növelve a képfrekvenciát.

 

Az LCD megjelenítők dinamikus kontrasztaránya 10.000:1, így az XL1E sorozat modelljei magas kontrasztarányú képek megjelenítésénél is kiváló dinamikát produkálnak a képvilágosság tekintetében. Az erőteljes és valósághű színek érdekében a Sharp négy különböző hullámhosszon (RGB plus) működő háttérvilágítást alkalmaz. A gyakran kritikus bőrszínek tartományában a vörös, zöld és kék (RBG) alapszínek mellé bíbor színt is kevernek, így még természetesebb árnyalatok jeleníthetőek meg.

 

aquos.jpg

 

A két HDMI formátumú bemenetük révén a digitális szórakoztatóelektronikai eszközök problémamentesen csatlakoztathatóak. Mivel a csatlakozók kompatibilisek az új HDMI 1.3 átviteli szabvánnyal, olyan nagyfelbontású adathordozók, mint a Bluray lejátszók, vagy HD-videojáték konzolok képe és hangja minőségromlás nélkül élvezhető.

 

Az XL1E sorozatú televíziók digitális erősítővel és beépített, 15 Wattos hangsugárzókkal együtt természetes, mozi minőségű hangzásvilágot produkálnak. A filmeket gyakran megszakító hangos reklámok alatt az automatikus hangerőszabályzó áramkör (AVC) magától csökkenti a hangerőt az elfogadható szintre.

 

Az új AQUOS televíziók kényelmes kezelhetőséget nyújtanak (az AQUOS link funkció segítségével) minden házimozi komponens számára. Amennyiben az AQUOS-t HDMI csatlakozón keresztül kötjük a lejátszóhoz, az új Sharp BD-HP10S Bluray lejátszójának távirányítója egyben vezérli az XL1E televíziót is.

 

Az XL1E televíziók a beépített analóg és digitális vevőegységeknek köszönhetően képesek a digitális sugárzás közvetlen vételére külön beltéri egység csatlakoztatása nélkül. Az RS-232C soros interfészen keresztül a tévékészülék számítógépről, szoftveresen is vezérelhető, a számítógépes grafikák pedig az analóg RGB PC bemeneten keresztül jeleníthetőek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.