Hirdetés

HBO-sorozatok PS3-on



|

Új lépcsőfok a szórakoztatásban.

Hirdetés

PlayStationon eddig sem csupán játszani lehetett, hanem akár fotók között böngészhettünk, filmeket nézhettünk, illetve akár zenét is hallgathattunk. A népszerű konzol harmadik generációja most kedvenc sorozatainkat hozza el otthonunkba.

 

 

 

 

 

A Netflix-re csatlakozva már eddig is nézhettük a kedvenc filmjeinket online, vagy letölthettünk játékokat, új filmeket, tévéprogramokat a Playstation Store segítségével. Ezúttal HBO-s sorozatokkal bővül a kínálat. Olyan, sokak által kedvelt műsorok epizódjaiból válogathatunk, mint például a True Blood (Inni és élni hagyni), az Entourage (Törtetők), The Wire (A drót), vagy ha még nem láttuk volna a Szex és New York második filmjét a mozikban, behozhatjuk a lemaradásunkat a sorozat régebbi részeiből is.


Minden héten új sorozatok és epizódok válnak elérhetővé, így a PlayStation hamarosan minden idők legnagyobb szórakoztatóeszköze, és az otthoni mozizás legfőbb kelléke lehet. Az USA területén kívül még hatvan másik országban is kérhető lesz a szolgáltatás PS3-ra, és PSP hordozható konzolokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.