Hirdetés

LG: Két HD DVB-T felvétel egy időben!



|

Az LG MS450H számára nem gond az MKV és H.264 lejátszás sem, Wi-Fi és merevlemez fiók könnyíti meg az adatmozgatást.

Hirdetés

A Code-Decode Bemutatóterem adta igényes környezetben mutatta be az LG legújabb Blu-ray lejátszóit, házimozi készleteit. Az új termékkínálatban unikumként üdvözölhettük az MS450H médiaközpontot, mely a médialejátszók körében kiemelkedő szolgáltatásokkal dicsekedhet.

 

Olyan Full HD minőségű médialejátszó az MS450H, mely lemezmeghajtóval ugyan nem rendelkezik, de a helyi hálózatról, beépített 250 gigabájtos merevlemezéről vagy külső USB meghajtóról minden ma használatos, akár nagy felbontású mozgókép formátumot és kódolást (például DivX, Xvid, HD-DivX, MKV, H.264) képes lejátszani. Természetesen nem gond a fotók vagy zenei állományok lejátszása sem. Akik eddig számítógép segítségével játszották le videós gyűjteményüket, azok bizonyára értékelik, hogy egy 3,5 hüvelykes SATA mobil rack is helyet kapott a készülékben. A különféle források között lehetséges az állományok másolása is a honosított, távirányítóval kezelhető felületen.

 

 

lg ms450hd
 

 

Beépített Wi-Fi adaptere révén az MS450H csatlakozhat a helyi hálózatra és az internetre is és önállóan böngészhetjük vele a YouTube kínálatát és a Picasa webes fotóalbumokat. DLNA minősítésű lejátszó lévén képes együttműködni más otthon használatos eszközökkel (NAS, számítógép).

 

A lejátszó legfőbb különlegessége azonban, hogy két DVB-T hangoló egységet is tartalmaz, így egy időben két csatorna vétele illetve felvétele lehetséges. A gyártó megerősítette, hogy a készülék ismeri az MPEG-4-es DVB-T adásokat is, így hazai körülmények között DVB-T vevőegységként is használható (amennyiben nem tervezzük a kódolt adások vételét). A rendszer minden járulékos áldását élvezhetik a felhasználók, a digitális teletexttől az elektronikus műsorújsággal programozott felvételeken át a nagy felbontású adások rögzítéséig. Hazánkban jelenleg 3 adó fogható nagy felbontásban, DVB-T rendszerben és várhatóan az elkövetkező néhány évben bővül a HD minőségben adott műsorok és az adók köre is.

 

 

lg ms450hd rack

 

Különlegesség a merevlemez fiók és a két tuneres, HD DVB-T felvétel

 

 

Az LG MS450H hamarosan itthon is kapható lesz, mintegy 110 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.