Hirdetés

HD-DVD lejátszó olcsón!



|

A Toshiba már 300 USD alá szorította belépő HD-DVD lejátszója árát.

Hirdetés

A Toshiba ragaszkodik 299 USD-s árhoz, melyet maga tűzött ki célul belépő szintű HD-DVD lejátszójához. Nem is csoda, látva azt a megugrást az eladásokban, amit a májusban végrehajtott akciós, időszakos árleszállítás kiváltott.

 

Mint azt a cég szóvívője New Yorkban egy sajtóeseményen elmondta, a májusi promóciós árleszállítás árai július elsejével állandósultak - legalábbis a két belépő szintű modell esetében. A belépő HD-A2 lejátszó ára 299 USD lett, míg a HD-A20-at 399 USD fejében vihetik haza a vásárlók. A csúcskategóriás HD-XA2 ára maradt 799 amerikai dollár.

 

100000 asztali HD-DVD lejátszót adott el a Toshiba a forgalmazás első évében, amihez az akciós időszakban sikerült még 50000-et hozzátenni, nyilván az árcsökkentésnek köszönhetően. Az Universal Studios Home Entertainment HD stratégiai marketing ügyvezető igazgatóhelyettese, Ken Graffeo elmondta, meglátásuk szerint is a fogyasztók számára éppen az ár a legnagyobb motiváló tényező, mikor lejátszóvásárlás előtt állnak.


toshibahddvd.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.