Hirdetés

HD háború helyett Total HD



|

Mind Blu-ray, mind HD-DVD készülékekben lejátszható a Total HD.

Hirdetés

A világ legnagyobb médiacégének filmes divíziója, a Warner Bros az ez évi Consumer Electronics Show (CES) alkalmával tervezi bemutatni új vívmányát. A Total HD kifejezetten nagy felbontású mozifilmek forgalmazására kifejlesztett média, mely lejátszható lesz Blu-ray és HD-DVD meghajtókban, lejátszókban egyaránt. A formátumok harcát tartják sokan – joggal – a legnagyobb visszatartó erőnek a HD tartalmak piacán. A jelenleg a Toshiba (HD-DVD) és Sony (Blu-ray) között folyó formátumháborút az évtizedekkel ezelőtt az USÁ-ban dúló VHS kontra Betamax videoszalag mizériához hasonlíthatnánk.

 

A nagy felbontású DVD formátumok csatája megosztotta a filmipart, annak ellenére, hogy sok gyártó – köztük a Warner Bros is – mindkét platformon jelentet meg filmeket. Előzőleg az LG jelentett be olyan hibrid meghajtót, melyben mindkét típus lejátszható, most pedig a Warner Total HD-je jelent reménysugarat a békére – utóbbi azok számára is megoldás, akik már beszereztek valamilyen lejátszókészüléket.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.