Hirdetés

HD kamera HDMI csatlakozással



|

A Canon új HDV1080i modellje a mozifilmeknél használt progresszív módot is támogatja.

Hirdetés

A HV20 szerencsésen továbbviszi az úttörő HV10 erősségeit, melyek a valódi HD CMOS képérzékelő, az eredeti Canon optika és a HD-re optimalizált DIGIC DV II processzor. 10-szeres optikai zoomra képes, melyet a Super Range optikai képstabilizátor hatékonyan véd a rezgések, kitérések ellen - a HV10-ben ez már jól bevált funkció volt. Emellett kialakítása már első látásra is sokkal barátságosabb, mint a HV10-nél tapasztalhattuk, annak hasáb formája helyett a hagyományos, kézbe simulóbb videokamera designt követi.

 

 

canonhv20_1.jpg

 

 

Eddig csak professzionális árkategóriájú kamerák tették lehetővé, hogy ne a hagyományos, tévészabványokhoz illeszkedő váltottsoros (interlaced) leképezéssel dolgozzon a kamera, hanem egy menetben olvassa ki a képérzékelő adatait. A Canon HV20 képes mindkét üzemmódra, így dolgozhatunk vele hagyományos DV (50 félkép/mp), HDV és 25P progresszív módban is (25 teljes képkocka/mp). A HV20 jelenleg az egyetlen olyan HDV1080i kamera, amely alkalmas a 25P (Progressive) módban történő képrögzítésre is.

 

 

canonhv20_2.jpg

 

A HV20 a Canon első olyan kamerája, amely HDMI csatlakozóval is rendelkezik - a kamera így HD-kompatibilis televízióhoz is csatlakoztatható, és így egyetlen kábelen küldi a digitális videó- és hangjeleket a televízióba. A HDMI segítségével a kamera számítógéphez is kapcsolható.

 

A HV20 főbb jellemzői:

 

  • 2,96 megapixeles, 1920x1080 felbontású valódi HD CMOS képérzékelő
  • Nagyteljesítményű „Instant AF", manuális élességállítás a „Focus Assist" segítségével
  • Canon HD Video objektív 10-szeres optikai zoom-mal és Super Range optikai képstabilizátorral
  • DIGIC DV II processzor, további digitális fényképezési funkciókkal
  • Mozifilm-stílusú progresszív 25P (Progressive) mód, egyedi CINE képbeállításokkal
  • HDMI csatlakozó, mikrofonbemenet kézi hangerő-beállítással, vakupapucs
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.