Hirdetés

HD-képes mini alaplap a VIA-tól



|

A VIA EITX-3001-es mini alaplapja az 1080p-s, HD-s anyagokkal is boldogul.

Hirdetés

A VIA legújabb mini alaplapjai általában megbirkóznak a HD-s anyagokkal. Nincs ez másképp az EITX-3001 esetében sem. Az Em-ITX szabvány köré épített alaplap a 12 x 17 centiméteres kategóriába tartozik, és nem szükségesek hozzá ventilátorok.

 

Az integrált, 1,3 GHz-es VIA Nano E-Series processzorral szerelt EITX-3001-re a gyártó VX855-ös médiaprocesszora is rákerült, HDMI-csatlakozóval. A Full HD-s minőség (1080p) sem jelent problémát az apróság számára, amely képes az MPEG-2, H.264, VC-1 és WMV9 tartalmak hardveres dekódolására.

 

Az alaplapra került még VGA port, ethernet csatoló, két COM port, négy USB aljzat, audiokimenet, és vezeték nélküli megoldások is kérhetőek hozzá. Az EITX-3001 beépített, USB-s érintőképernyő-drivert is rejteget. Elsősorban a zajtalan, vagy kis fogyasztású gépeket kedvelők számára lehet érdekes a VIA újdonsága, például remek HTPC-alapként szolgálhat.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.