Hirdetés

HD-s projektor otthonra, a Panasonic-tól



|

A PT-AE4000U a Panasonic új HD-képes projektora, amit házimozi-rajongó felhasználóknak szán.

Hirdetés

 

Ha házimoziról van szó, akkor valószínűleg mindenki szeretné a lehető legnagyobb képernyővel felszerelni saját otthoni moziját. Ez azonban nagyon drága mulatság, ha HDTV-ben gondolkozunk, hiszen itt már 100 hüvelykes méretekről van szó. Így jutunk el a projektorokhoz - nagy kép otthonra. A Panasonic a PT-AE4000U-val a házimozi rajongóinak kínál megoldást.

 

panasonicptae4000u.jpg

 

A készülék 1600 lumenes fényerővel rendelkezik, kontrasztaránya 100 000:1. A Lens Memory képességekkel és dinamikus íriszrendszerrel felszerelt modell kompatibilis a VIERA Link technológiával, és támogatja a 2.35:1 képarányú felbontásokat is.

 

Arról, hogy a Full HD-s képek is megfelelően szépek és élesek legyenek, a 12 csoportba rendezett, összesen 16 darab lencse gondoskodik. A PT-AE4000U egy programindítóval is rendelkezik, amivel olyan automatizált eszközök vezérelhetőek, mint például a magától feltekeredő képernyő.

 

A HDMI-bemenetekkel felszerelt, 1080p-s projektor megfelelően nagy, 120 hüvelykes képet tud megjeleníteni, 3,3 méteres távolságból. Az ebben a hónapban megjelenő PT-AE4000U ára 2499 dollár (455 000 forint), bővebb információ pedig a gyártó honlapján olvasható róla

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.