Hirdetés

HD-videók közvetlenül DVD-re



|

A Canon új digitális kamerája a HD-videókat közvetlenül DVD-re veszi.

Hirdetés

 

A Canon iVIS HR10-es videókamera megkönnyíti azok dolgát, akik később DVD-n szeretnék rögzített felvételeiket tárolni. A digitális gép közvetlenül DVD-re képes HD-minőségű (1080i) videókat rögzíteni. Az iVIS HR10 nem csak a sima lemezeket támogatja, de a többmenetes korongokra is képes felvenni, ha extra kapacitásra van szükség.

 

canon_ivis_hr10_copy.jpg

 

A HD/AVCHD (MPEG-4 AVC/H.264) kodekekkel szerelt gép 1440 x 1080-as effektív felbontásban dolgozik. A gép tulajdonosának munkáját a DIGIC DV II rendszer is segíti, amely jobb érzékenységet biztosít, és képstabilizáló funkcióval is felvértezi a digitális kamerát. A 2,7 inches szélesképernyővel rendelkező gép tízszeres optikai zoomra képes. Áráról egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.