Hirdetés

HD videólejátszó a Plextortól



|

720p felbontásban játszik le a Plextor merevlemeze – de nem mindent.

Hirdetés

Sajnos még nem foghattuk a kezünkbe a Plextor új Mediaplayerét, de részletes specifikációit és leírását már elemezhettük. Az új változat egy egyszerűen utat nyit multimédiás anyagainknak a számítógéptől a nappali tévéjéig, anélkül, hogy otthoni hálózatot, kábelezést kellene kiépítenünk és beállítanunk. Csak feltöltjük a szokásos USB 2.0 csatlakozást kihasználva anyagainkat a beépített 500 gigabájtos merevlemezre, majd miután leválasztottuk a PC-ről, a tévé videobemenetére csatlakoztatjuk. A képernyőmenüt nem lesz nehéz kezelni a mellékelt távirányítóval, indulhat a lejátszás. Támogatja a leggyakrabban használt formátumokat (MPEG-1, MPEG-2, DivX, Xvid, MP3, WAV, JPEG, DVD mappák felirat/hang és nézőszög választással), még a DivX feliratokat is (IDX / SUB, SRT, ASS, SSA, SUB type 2, SMI, PSB).

 

 

remotecontroller.jpg

 

Az igazi újdonság más hasonló videolejátszós merevlemezekhez képest, hogy a HD Ready, pontosabban 720 soros pogresszív képet ad komponens kimeneten, így a fotók mindenképpen részletesebben jelennek meg, mint a versenytárs modellek képén. Ugyanakkor nem támogatja a HD felbontású videoanyagok lejátszását, csak a klasszikus, DVD-kre jellemző 720×576 képpontos méretig mehetünk el a forrásanyag felbontását illetően, magyarán videoanyagok esetében csak interpolációval áll elő a nagy felbontás. Még így is nyerhetünk az ügyön, az átméretezés minőségétől függően, de ezt már csak tesztelés után fogjuk tudni megmondani.

rearside_.jpg

 

Olyan plusz szolgáltatások finomítanak még a listán, mint a számítógépes szoftverrel öszeállítható lejátszólisták és a jelszavas védelem, mely önállóan üzemelve és PC felől megközelítve is aktív.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.