Hirdetés

HDD elképzelhetetlen sebességgel



|

Az Fusion-io másodpercenként 800 MB olvasási- és 600 MB írási sebességre képes.

Hirdetés

Ki ne szeretne gyors merevlemezt, pillanatok alatt bootoló operációs rendszert vagy szempillantás alatt betöltődő alkalmazást?

 

A megoldás a flash memóriában rejlik, ám az SSD merevlemezek még nem képesek világmegváltó írási és olvasási sebességre, sem pedig óriási tárkapacitásra. A PCI-Express x4 foglalatba illeszthető Fusion-io ezzel szemben 640 gigabájtos tárterületet kínál másodpercenként 800 megabájtos olvasási- és 600 megabájtos írási teljesítmény mellett -- folyamatosan. A merevlemez kompatibilis Red Hat Linux as4.0, Windows XP és Windows Vista operációs rendszerekkel.

 

iodrive_k.jpg

A kép forrása: anandtech

 

A 640 gigabájtos fusion-io ára 19 ezer dollár, tehát nem a végfelhasználók pénztárcájához méretezték, ám hamarosan érkeznek a kisebb, 320, 160, 120 és 80 gigabájtos modellek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.