Hirdetés

HDMI-csatlakozó a Brando merevlemez-bölcsőjén



|

A Brando ismét frissítette HDD-dokkolóját, amelyre ezúttal HDMI-csatlakozó került.

Hirdetés

 

A Brando SATA HDD-bölcsője folyamatosan fejlődik: először USB portok kerültek rá, később már kétféle mérettel, és memóriakártyákkal is megbirkózott, legutóbb áprilisban pedig sztereó hangszórókat kapott. Most itt az újabb frissítés, amire HDMI-csatlakozó került.

 

A mostani változat elődeihez hasonlóan 2,5 és 3,5 hüvelykes SATA merevlemezeket kezel, és 2.0-ás USB porton tud csatlakozni a választott PC-hez. Az újdonsága és egyben érdekessége azonban a HDMI-csatoló.

 

Választhatjuk a komponens csatlakozókat, de HDMI-kábellel is ráköthetjük a bölcsőt a kívánt megjelenítőre, amelyen aztán kristálytiszta képet kaphatunk. Bár a dokkoló ára kissé magas, ugyanis 79 dollárba (16 000 forint) kerül, egy média-streamerhez képest olcsónak számít. Bővebb információ a Brando weboldalán található.

 

brando-hdmi-sata-dock.jpg
Képforrás: usb.brando.com.hk
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.