Hirdetés

HDTV noteszgépbe!



|

Az AMD új hibrid tunere noteszekkel is könnyedén használható.

Hirdetés

 

Az AMD és az ATI együttműködésének hála megszületett egy új hibrid TV tuner, amelyet az AMD büszkén mutatott be: a tuner elhozza a HDTV kényelmét a noteszgépekbe. Az ATI TV Wonder 600 USB egyszerűen telepíthető, és felvételi lehetőséget is biztosít használója számára.

 

ati_tv_wonder_600.jpg

 

A Catalyst Media Centernek köszönhetően a Vista, valamint XP Media Center operációs rendszerek előnyei is kihasználhatóak. Az AMD nem csak noteszgépekhez mutatta be új tunerkészülékét, asztali PC-khez is lesz az ATI TV Wonder 600-nak elérhető változata, amely az alaplap megfelelő PCIe foglalatába illeszthető. Az idén szeptemberben piacra kerülő tunerek áráról egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.