Hirdetés

Helytakarékos a Trust Wireless Deskset



|

Egy nagy csokor billentyű, némi perem és vezeték nélküli egér.

Hirdetés

Igazi billentyűzet költemények kaphatók, melyek akár több tucat extra nyomógombbal, szabadon állítható kiosztással és akár LCD kijelzővel igyekeznek komfortosabbá tenni a felhasználók életét, persze nem kevés felárér. Mindeközben meglehet, hogy a tervezők egyszerűen túllőnek a célon, mert sok vevő egyszerűen billentyűzetet akar, olyat, amivel lehet gépelni és mellé egy egeret, ami teljesen általános irodai használatra megfelel. Ezt kínálja a Trust Wireless Deskset, mint a neve is mutatja vezeték nélküli kivitelben.

 

Trust Wireless Deskset
Trust Wireless Deskset

 


Mindenestül sötétszürkébe mártották mind az egeret, mind a klaviatúrát, utóbbi műanyag alaplapon nyugszik. A billentyűút nem a ma oly divatos laptop jelleggel rövidített, hanem teljes. A nyomógombok közepesen csendesek, vehemensebb gépelőknél a szóköz csattogni fog. Esetünkben biztosított a magyar kiosztás, dupla magas Enterrel és a hagyományos, kétsoros elrendezésű szerkesztőblokkal. Az Ű az Enter mellett, az Í a jobb oldali Shift mellett kapott helyet. Szigorúan tartották magukat a tervezők a standard elvárásokhoz, szinte minden ugyanott található, mint egy tizenéves ortodox IBM PC AT billentyűzetén, csupán a Print Screen blokk sodródott ki a numerikus pad fölé, ami egyáltalán nem befolyásolja a használatot. Szembeötlő, hogy milyen minimális területet foglal a Deskset, egyedül a szóköz nagyobb a szokásosnál, de ez gépeléskor még hasznos is. Az optikai egérről túl sok mindent nem lehet mondani, szintén egyetlen AA elemet igényel és két nyomógombja között ott találjuk a ma már elmaradhatatlan görgetőgombot is. A két egység közös, közepes hosszúságú USB vevővel működik.

 

Trust Wireless Deskset
Trust Wireless Deskset

 

Nagyon jól használható a Trust Wireless Deskset, különösen ha a tradicionális ízlésvonalat képviseljük. Extrája nincs, illetve pont az, hogy nem bonyolítja feleslegesen az életet, csak normálisan működik és kevés helyet foglal.

 

 

Névjegy


Trust Wireless Deskset
Forgalmazó: RA TRADE Kft
Ár: 6990 Ft

 

 

Adatok

 

- Kompakt billentyűzet-egér együttes
- USB vevőegység (mintegy 4 cm)
- 2,4 GHz rádiós összeköttetés, legfeljebb 3 méter hatótávolság
- 105 gombos magyar kiosztás
- Standard billentyű elrendezés, két soros Enter
- Három gombos (görgetőgombos) szimmetrikus optikai egér
- Áramellátás 2 AA elemmel (1-1 a billentyűzethez és az egérhez)

 

 

Értékelés:

 

Trust Wireless Deskset
Előny: Igen kis helyigény, működés egyetlen elemmel, jó ár
Hátrány: Extrák teljes hiánya

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.