Hirdetés

Henger alakú PC-t villantott a Samsung



|

360 fokban szórja a hangot a Samsung henger alakú ArtPC Pulse asztali gépe.

Hirdetés

A Samsung újragondolta az asztali PC fogalmát, és előállt az ArtPC Pulse asztali gépével, amely az Amazonon már elérhető. 

Hirdetés

A Samsung henger alakú PC-je 27 centiméter magas és 14 centiméter átmérőjű, ráadásul egy beépített Harman Kardon hangszóróval rendelkezik, ami 360 fokban képes szórni felülről a hangot, és némi környezeti fényt is. 

1200 dollártól indul fölfelé az ArtPC Pulse, amely ezért egy Intel Core i5-ös Skylake processzort, 8 GB RAM-ot, egy 256 GB-os NVMe SSD-t és egy AMD Radeon RX 460-as grafikus vezérlőt ad. 

1600 dollárért már Core i7-es CPU, 16 GB RAM és egy plusz 1 TB-os HDD is jár. 

Hol fér el pluszban egy merevlemez? A géphez egy bővítőmodul jár, abban van a HDD. Mindkét verzió Windows 10-zel érkezik, négy USB 3.0 portot és DisplayPortot, jackcsatlakozót, Ethernet portot és SD-kártyaolvasót rejt. 

Az ArtPC Pulse nagyon hasonlít a HP nem túl régi Pavilion Wave asztali gépére, azonban annak az indulóára 530 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.