Hirdetés

Hiánycikk a Radeon 9500 Pro!



|

Hiány alakult ki a Radeon 9500 Pro chipekből.

Hirdetés

A kártya sikerterméknek számít, ez pedig nem véletlen, hiszen jelenleg a legjobb ár/teljesítmény mutatóval rendelkezik a videokártyák között. Ennek oka az, hogy csak abban tér el nagyobb testvérétől, a Radeon 9700-tól, hogy memóriabusza 256 bites helyett 128 bites. Teljesítménye persze így sem lebecsülendő, hisz körülbelül egy szinten van a konkurencia Ti 4400-as kártyáival, ráadásul még a DirectX 9-et is támogatja, ám sajnos ez utóbbi tulajdonságot a tesztek lefuttatásán kívül egyelőre másra nem nagyon lehet használni.



Sajnos a magyar boltok polcain is nagyon ritkán, vagy inkább egyáltalán nem találkozhatunk ezekkel a kártyákkal, és ennek minden bizonnyal ez a hiány az oka.



A gyorsítók jelenlegi piaci helyzete a GeForce 3 Ti 200-as kártyákéra hasonlít, hiszen emlékezhetünk hogy relatíve olcsón nagy teljesítményt (és jó tuningolhatóságot is) biztosítottak vásárlóiknak megjelenésük idején. Reméljük, hogy a hiányt mielőbb pótolni tudják!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.