Hirdetés

Hibrid és ütős táblagép lesz a Dell XPS 12



|

4K-s kijelző és akár izmos Intel CPU is kérhető majd a Dell XPS 12-be.

Hirdetés

A Dell egyik újdonsága egy 12,5 hüvelykes hibrid táblagép lesz, amely jó teljesítményt és lecsatolható billentyűzetet kínál. 

Hirdetés

A Dell XPS 12 néven emlegetett készülék Windows operációs rendszert futtat, méghozzá egy 4K-s kijelzőn. Ez alatt Core M processzor és egy lecsatolható billentyűzet kapnak helyet. 

A készülékről maga a Dell szivárogtatott az egyik weboldalán, és azt is közölte, hogy az mágneses kapcsolódással tartja magán a laptop módban használt billentyűzetet. 

A WinFuture azt is megtudta, hogy lesz egy olcsóbb verzió, ami a 4K-s Sharp IGZO panel helyett csak 1920 x 1080-as képernyőt kap.

A Dell Active Pen működik majd a táblagéppel, és a Core M CPU helyett akár Skylake-alapú Core M3, Core M5 és Core M7 is kérhető lesz. 

Konfigurációtól függően 4 vagy 8 GB RAM-ra lehet számítani, M.2-es SSD-vel, kétsávos, 802.11ac-s Wi-Fi-vel, Bluetooth 4.0-val, Thunderbolt 3 portokkal, kártyaolvasóval, valamint 8 és 5 megapixeles kamerákkal. 

Lesz hozzá egy vastagabb billentyűzet is, aminek az extrája egy plusz C-típusú USB port, két teljes méretű USB és egy HDMI port. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.