Hirdetés

Hibrid Hitachi kamerák



|

Háttértárolójukra, és Blu-ray-lemezre egyaránt képesek rögzíteni.

Hirdetés

 

A Hitachi két új hibrid kamerát is bemutatott, amelyek teljes HD-minőségben képesek videót felvenni. A DZ-BD70 és a DZ-BD7H egyaránt képesek a kívánt anyagot 8 centiméteres Blu-ray-lemezre venni, vagy akár a beépített, 30 gigabájtos merevlemezükre.

 

hitachi_cam_br.jpg

Forrás: Akihabara News 

 

Az 5,3 megapixeles CMOS szenzor 2,07 megapixeles videók, valamint 4,32 megapixeles állóképek felvételére képes. 1920 x 1080-as felbontású AVC/H.264-ben kódolt MPEG4 videóból Blu-ray-lemezre egy órát, a beépített háttértárolóra akár négy órányi anyagot is rögzíthetünk.

 

A HDMI-és USB-kimenettel egyaránt rendelkező kamerák Japánban már a hónap végén kaphatóak, októbertől azonban világszerte megvásárolhatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.