Hirdetés

Hihetetlen zoomra képes az új Panasonic



|

A DMC-FZ70 60-szoros optikai zoomot kínál, kompakt köntösben.

Hirdetés

Amennyiben a legtöbbet szeretnénk kihozni egy kompakt fényképezőből, de nem kívánunk belemerülni túlzott mértékben a tükörreflexesek világába, akkor nekünk találták ki a Panasonic Lumix DMC-FZ70-es ultrazoomját. 

A DMC-FZ70 20-1200 milliméteres gyújtótávolságot kínál f2.8-5.9 kezdő fényértékek mellett. Érdekesség, hogy a maximum fókusztávolság az 50-szeres zoomra képes riválisoknál is 1200 milliméter, így a plusz képességet valójában abban fedezzük majd fel, hogy az FZ70 140 százalékkal szélesebb látószöget biztosít. A lencsék mögé egy 16 megapixeles szenzor került, ami az ígéretek szerint 10-15 százalékkal jobban csökkenti a zajt. Egymás utáni képrögzítéskor a gép egyébként teljes felbontás mellett 9 fps-sel dolgozik, vagy autofókusz mellett 5 fps-sel (RAW és vagy JPEG formátumban). 

Az AVCHD-ben vagy MP4-ben rögzített videók maximális felbontása 1920 x 1080 pixel lehet, az új mikrofon pedig akár 70 százalékkal is jobban szűri ki a szélzajt. Az FZ70-re három különböző külső Panasonic vaku rögzíthető, az elektronikus kereső 202 ezer képpontos, a 3 hüvelykes kijelző 460 ezer képpontos felbontást kapott. A képek és videók 15 féle szűrőt és effektet kaphatnak rögzítés közben vagy után. GPS-t és Wi-Fi-t ne keressünk beépítve az augusztusban, 399,99 dollárért érkező ultrazoomban. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.