Hirdetés

Hihetetlenül sokba kerül a Samsung hajlított tévéje



|

A 105 hüvelykes, Ultra HD-s UN105S9W ára 120 000 dollár.

Hirdetés

A 3D-s és az OLED-tévék őrülete után azt hihetnénk, hogy már mindent láttunk, de azért akadnak még meglepetések. Ha nem az olyan áttörésekre gondolunk, mint a feltekerhető OLED panelek, akkor is meghökkentő lehet, ami már ténylegesen a boltokban is ott lesz. Remek példa a Samsung CES-en bemutatott, és most elérhetővé vált UN105S9W tévéje, amely 105 hüvelykes, hajlított kijelzős, Ultra HD-s felbontású panellel bír. 

Hirdetés

A Samsung zászlóshajója lenyűgöző, a vételára pedig sokkoló hatással lesz az érdeklődők többségére. A készülék 120 000 dollárba kerül, ami európai viszonylatban több mint 100 000 eurót jelent majd. A prémium tévé ezzel drágább egy luxusautónál, és többe kerül a legtöbb ember éves fizetésénél. 

A 21:9-es képarányú televízió 4K-s felbontású, de a képarány miatt ez jelen esetben 5120 x 2160 pixelt jelent. Talán nem meglepő, hogy az okostévé jelenleg kizárólag előrendelésben kapható: valószínűleg a Samsung nem akarja megtölteni a raktárakat a méregdrága behemóttal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.