Hirdetés

HIS: 6 Radeon HD 6950 IceQ X érkezik



|

Az HIS egyedi hűtővel és megnövelt teljesítménnyel kínálja a Cayman-alapú kártyákat.

Hirdetés

Az HIS (Hightech Information System) egyszerre hat darab új, Cayman-alapú videokártyát mutatott be. Mindegyik Radeon HD 6950-es vezérlő: a modellek fele 1 GB, a másik fele 2 GB memóriával felszerelve érkezik, ám minden esetben többé kevésbé gyári tuningot és egyedi IceQ X hűtőt kapunk.

 

Az egyedi, dual slotos IceQ X hűtőegység négy hőcsővel és egy középre helyezett 92 milliméteres ventilátorral dolgozik, alacsonyabb hőfokokkal és csendesebben a referenciamegoldásnál. A kék áramköri lappal rendelkező kártyák 1408 stream processzorral rendelkeznek, 256 bites memóriabuszuk GDDR5-ös VRAM-ot kezel (1 vagy 2 gigabájtot). Mind a hat modell támogatja a CrossFireX-et, a HD3D-t, illetve egyszerre öt monitort kezel.

 

Az HIS Radeon HD 6950 IceQ X GPU-jának órajele 800 MHz, a memória 5000 MHz-en üzemel. Az IceQ X Turbo esetében az értékek 840 és 5120 MHz-re emelkednek, míg az IceQ X Turbo X csúcsmodellnél 880 és 5200 MHz-es órajelekkel kell számolnunk. Az HIS új videokártyái április 14-től lesznek kaphatóak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.