Hirdetés

HIS Radeon HD 6970 IceQ Mix, akár NVIDIA kártyával



|

Az öt monitort kezelni képes videokártya AMD és NVIDIA grafikus vezérlővel is kombinálható CrossFireX konfigurációban.

Hirdetés

Az HIS hivatalosan is bemutatta a Computex kiállításon "megszellőztetett" Radeon HD 6970 IceQ Mix grafikus kártyáját. Az újdonság Eyefinity 5 beállításra is alkalmas, tehát egyszerre öt monitort tud kezelni. Ezen felül a legnagyobb érdekessége, hogy CrossFireX konfigurációban AMD és NVIDIA grafikus kártyával is tud működni.

 

A MIX GPU megoldás LucidLogix technológiát használ, ami lehetővé teszi, hogy a Radeon HD 6970 IceQ Mix mellé egy másik DirectX 11-es kártyát válasszanak a felhasználók, legyen az AMD vagy NVIDIA. A vezérlő egy új GeForce kártyával párosítva kimagasló teljesítményt is nyújthat.

 

A videokártya dual-slotos hűtőt kapott, négy réz hőcsővel. Az egyedi hűtő 23 Celsius-fokkal tartja hűvösebben a kártyát a referenciamegoldásnál. A Radeon HD 6970 IceQ Mix 1536 stream processzorral rendelkezik, a GPU órajele 880 MHz. A 256 bites memóriabusz 2 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, 5500 MHz-en. Kimenetek tekintetében dual-DVI, HDMI 1.2 és dual mini DisplayPort 1.2 áll rendelkezésre. A dobozban található lesz egy kupon a DiRT 3-hoz, illetve többfajta adapter is. Az újdonság hamarosan kapható lesz az HIS ígérete szerint.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.