Hirdetés

HIS Radeon HD 7750 alacsony profillal



|

A Radeon HD 7750 iCooler mindössze egyetlen kártyahelyet igényel.

Hirdetés

Az AMD nemrég növelte a Radeon HD 7750 grafikus kártyák teljesítményét - a GPU órajele 800-ról 900 MHz-re nőtt. Az HIS úgy gondolta, ez remek alkalom arra, hogy visszavegyék az értéket a korábbi állapotra, és kiadjanak egy alacsony profillal ellátott változatot, amely mindössze egy kártyahelyet igényel.

 

A mindössze feleakkora kártya így akár SFF PC-kbe és HTPC-kbe is könnyedén beépíthető. A hűtésről egy alumínium hűtőborda és két darab 40 milliméteres ventilátor gondoskodnak.

 

Még intenzív munka mellett sem lehet túlmelegedésre számítani, a zajszint pedig az ígéreteknek megfelelően nem nő 28 dBA fölé. Az 1 GB memóriával ellátott vezérlő dual-link DVI, D-Sub és HDMI 1.4a kimeneteket kínál. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.