Hirdetés

HIS videokártya PCI Express ×1 csatolófelülettel



|

Elsősorban mini számítógépekbe és HTPC-kbe ajánlható a HIS legújabb Radeon grafikus kártyája.

Hirdetés

Fellélegezhetnek azok a felhasználók, akik olyan alaplappal rendelkeznek, amelyen nem található tizenhatszoros PCI Express bővítő sín, de a lap már nem abból a korszakból való, amikor még az AGP számított uralkodónak. Elsősorban készre szerelt barebone rendszerekben, illetve irodai/otthoni felhasználásra szánt alapgépekben találni ilyesmi, jellemzően integrált grafikus vezérlővel felszerelt alapokat, melyek most egész könnyedén modernizálhatóvá válnak a HIS kártyája révén.

 

his_hd4350_ifan.jpg
 

 


A HD 4350 iFan félmagas nyomtatott áramkörre épül, és a 80 darab stream processzort tartalmazó RV710-es grafikus mag található rajta. Az 512 megabájtnyi DDR2-es memória 64 bites buszon keresztül kapcsolódik a GPU-hoz, a lapkák effektíve 800 megahertzen üzemelnek. A DirectX 10.1 API-t támogató RV710 órajele 600 megahertz.

 

his_hd4350_ifan_2.jpg
 

 


Ezen adatok ismeretében kijelenthető, hogy a kártya korlátozottan alkalmas játékra, melyet egyébként tovább ront az egyszeres PCI Express sín áteresztőképessége. Számítógépes mozizásra viszont kiváló a HD 4350 iFan, a GPU-ban található UVD2 egység hardveresen segíti a High Definition filmek lejátszását. E tartalmakat akár a HDMI kimenetre rákötött nagyfelbontású LCD TV-n is megtekinthetjük, míg egyéb felhasználás esetén a D-Sub és DVI aljzatokat élesíthetjük be. A dobozban a NYÁK-kal megegyező magasságú hátlapok is találhatók, így laposabb házakba is gond nélkül beszerelhető a HD 4350 iFan.

 

his_hd4350_ifan_3.jpg
 

 


A HIS HD 4350 iFan ajánlott végfelhasználói ára 10000 Ft környékére várható, a típus magyarországi megjelenése azonban bizonytalan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.