Hirdetés

Hitachi CinemaStar: médiatartalmakra fejlesztett HDD-k



|

A 2,5 és 3,5 hüvelykes merevlemezek kifejezetten multimédiás célokra készültek.

Hirdetés

A Hitachi Global Storage Technologies bemutatta legújabb HDD-szériáját, a CinemaStart. A sorozat két modellt foglal magába, a 2,5 hüvelykes C5K750-et és a 3,5 hüvelykes 5K2000-et. A merevlemezeket kifejezetten DVR-ekhez, set-top boxokhoz, videofelügyeleti rendszerekhez és egyéb médiatartalmú célokra fejlesztették.

 

A Hitachi HDD-k a csendes működést a SmoothStream és Coolspin megoldásokkal érik el, míg a hatékony energiafelhasználásról a HiVERT technológia gondoskodik. Az 1,5 és 2 terabájtos 5K2000-es meghajtók 6 Gbps-os SATA interfészen át kommunikálnak, bufferük 32 megabájtos.

 

Az 500, 640 és 750 gigabájtos C5K750 3 Gbps-os SATA porton át működik, és buffere 8 megabájtos. A merevlemezek támogatják az Advanced Format technológiát. A CinemaStar C5K750 és 5K2000 HDD-k szállítása világszerte megkezdődött.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.