Hirdetés

Hitachi: videofelvétel Full HD-ben



|

8 centiméteres Blu-ray-lemezre, és a beépített, 60 gigabájtos adattárolójára egyaránt Full HD minőségben tud videót rögzíteni a Hitachi új digitális kamerája.

Hirdetés

 

A Hitachi első hibrid kameráiról nálunk is olvashattak az elmúlt nyáron. Ezek, az első blu-ray-es készülékek nem részesültek túl jó fogadtatásban. A róluk megjelent tesztek és vélemények minden bizonnyal elijesztették azokat, akik gondolkodtak egy ilyen, kifejezetten drága gép megvásárlásán.

 

hitachidzbd9h.jpg

 

A gyártó azonban frissítette hibrid szériáját, és most bemutatta a legújabb tagját is a sorozatnak. A DZ-BD9H elődjeihez hasonlóan egy 8 centiméteres Blu-ray-lemezre, vagy a beépített háttértárolójára tud videót rögzíteni. A HDD méretét azonban a duplájára, 60 GB-ra növelték.

 

A kamera továbbra is Full HD minőségben dolgozik, és 1920 x 1080-as MPEG4 és H.264-es kódolású mozgóképeket rögzít. Ezúttal azonban a sok kritikát kapott 5,3 megapixeles CMOS szenzort továbbfejlesztették, és a Picture Master Full HD segédletnek hála némi támogatást is kapott. A 2,7 inches LCD-kijelző is némileg világosabb lett. 

 

hitachidzbd9h_2.jpg

 

A HDMI-és USB 2.0-ás csatolókkal ellátott kamera kilenc órányi videót tud felvenni merevlemezére, és körülbelül egy órányit egy 7,5 gigabájtos Blu-ray-korongra - mindezt Full HD minőségben.

 

A Hitachi legújabb hibrid kamerája először Japánban lesz kapható, február második hetében, körülbelül 1700 dolláros, azaz majd 300 000 forintos áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.