Hirdetés

Hivatalos a GeForce GTX 780



|

Az NVIDIA lebutította a GTX Titan csúcskártyáját.

Hirdetés

Tegnap délután az NVIDIA leleplezte a felső kategóriás GeForce GTX 780 grafikus vezérlőjét, amely az eddigi pletykáknak megfelelően csupán egy kissé lebutított GTX Titan. A kártyák közt három fő különbség akad: az új modell 2688 helyett 2304 CUDA magot tartalmaz, a textúrázóegységek száma 224-ről 192-re csökkent, a fedélzeti memória kapacitása pedig 3 gigabájtra feleződött.


A hamarosan piacra kerülő kártya a Titan árának nagyjából kétharmadáért, 650 dollárért válik majd elérhetővé az NVIDIA partnereitől. Hardveres specifikációk: 863-900 megahertzes órajel, 384 bites memóriasín, 6 gigahertzes GDDR5 VRAM, 250 wattos maximális fogyasztás, 6 és 8 tűs tápcsatlakozók, PCI Express 3.0 csatolófelület, SLI-kompatibilitás. Támogatott szoftveres technológiák: OpenGL 4.3, DirectX 11, PhysX, CUDA, 3D Vision Surround.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.