Hirdetés

Hivatalos a Sony első 4K/HDR Blu-ray lejátszója



|

Valószínűleg nem sokaknál találkozunk majd a hardverrel.

Hirdetés

A Sony bejelentette az első Ultra HD felbontású és HDR technológiás filmekkel is kompatibilis Blu-ray lejátszóját, az asztali egység a hangzatos UBP-X1000ES nevet kapta. A japán cég termékelnevezési konvencióit ismerők ebből már tudják, hogy valószínűleg nem lesz ilyen a tévéjük alatt, az ES-család tagjai ugyanis abszolút felsőkategóriásak, általában egyedileg tervezett otthoni mozitermekben használják a tehetős maximalisták.


Hirdetés


Az ismeretlen áron valamikor jövő tavasszal piacra kerülő lejátszó természetesen támogatja az összes valamirevaló video- és hangkodeket, az 1080p-s videókat képes hardveresen felskálázni 4K felbontásúra. Vélhetően a hangzásra sem lehet majd panaszuk a tulajoknak, 32 bites digitális-analóg konverter került a modellbe.



A megfizethetőbb 4K-s és HDR-es Blu-ray lejátszóra vágyóknak sem érdemes elkeseredniük, a legjobb választást számukra momentán az Xbox One S jelenti, amely ráadásul szimpla asztali lejátszó helyett rögtön egy teljes értékű játékkonzol.


(Forrás: The Verge, WCCFTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.