Hirdetés

Hivatalos az AMD A10-7890K és Athlon X4 880K



|

Mindkét FM2+ foglalatos processzor a saját termékcsaládjának csúcsa.

Hirdetés

Az AMD ma hivatalosan is leleplezte az A10-7890K APU-ját és Athlon X4 880K CPU-ját, az FM2+ foglalatos egységek a saját termékcsaládjaik legnagyobb teljesítményt kínáló tagjai. A friss termékek elméletileg még március vége táján kereskedelmi forgalomba kerülnek, ilyen sorrendben 165 és 95 dolláros (47 / 27 ezer forintos) ajánlott végfelhasználói árakon.

Hirdetés


A gyártó tájékoztatása szerint az A10-7890K APU a hétköznapi felhasználási területek mellett még egy kis játékra is alkalmas, többek közt a League of Legends, DOTA2, és Counter Strike: Global Offensive is szépen futnak az 512 stream processzort felvonultató, integrált Radeon R7 grafikus vezérlőjén.


Az Athlon X4 880K modell gyakorlatilag ugyanez, csak nincs benne integrált GPU, továbbá 200 megahertzcel alacsonyabb az üzemi frekvenciája. További különbség a kettő közt, hogy az A10-7890K mellé már a Wraith gyári hűtő jár, míg az Athlon X4-et választóknak be kell érniük a Wraith kistestvérével, a cég sajtósai által csak "közel zajtalan, 125 wattos AMD hűtési megoldás" névre keresztelt modellel.


(Forrás: AnandTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.