Hirdetés

Hivatalos az MSI első monitora



|

A vállalat egy hajlított gamer termékkel próbál betörni a piacra.

Hirdetés

Közismert és közkedvelt a gamerek körében az MSI, azonban a riválisokhoz képest akadt eddig egy furcsa hiányossága: egyáltalán nem kínált monitorokat. Ennek minden bizonnyal megvolt a racionális magyarázata, ám most úgy döntött a gyártó, hogy kipróbálja magát ezen a piacon is. Az első kijelzője az Optix G27C nevet viseli, és leginkább egy óvatos tapogatózásnak titulálható.


Hirdetés


A legnagyobb érdekessége, hogy enyhén hajlított Samsung kijelzőt kapott, az ismeretlen típusú (valószínűleg VA) panelje 27 hüvelykes és 1920×1080 pixeles. A felbontás kissé meglepő, egy efféle monitortól ha 4K-ra nem is, de 2560×1440 pixelre már számítanánk. A panel tipikus válaszideje 8 ms, bár a gyártó szerint a csúcs 1920×1080 / 144 Hz üzemmódban 4 ms-ra csökken az idő. A kijelző 178 fokos betekintési szögeket, 3000:1 kontrasztarány, 300 cd/m² maximum fényerőt kínál.



Az MSI Optix G27c természetesen alacsony kékfény-kibocsátást és villódzásmentes képet ígér, videojelet DVI, HDMI 1.4 és DisplayPort 1.2 bemeneteken fogad. A monitor máris elérhető az Egyesült Államokban, a normál ára 399 dollár, azaz olyan 119 ezer forint.


(Forrás: Guru3D, MSI)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.