Hirdetés

Hivatalos az MSI Keplerre épülő kártyája, az N680GTX



|

A csillagmozgást könnyedén követhetnénk a kártya GPU-jával, de nyilván nem erre használjuk majd.

Hirdetés

A nemzetközi alaplap és grafikuskártya gyártó, az MSI se késlekedett a Kepler megjelenésének időpontjában bemutatni az arra épülő MSI GeForce GTX 680-ját, az N680GTX-et.

A 28 nm-es technológiával készülő GPU-ból adódóan, tudható, hogy a kártya teljes mértékben megfelel a PCI Expressz 3.0 szabványnak, DirectX 11 kompatíbilis és az NVIDIA GPU Boost-tal, a felhasználók a maximális teljesítmény kifacsarásával is próbálkozhatnak. A kártya emellett rendelkezik a gyártó saját tuning segédeszközével, az MSI Afterburnerrel, mellyel akár okostelefonról is ellenőrizhetők a beállításokat. Az NVIDIA új GPU-jának hála a 680-as széria akár 40%-al izmosabb teljesítményt nyújt az GTX 580-hoz képest, de ez ne riasszon el minket attól, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a kártyából.

 

 

Az NVIDIA 3DVision Surround technológiának hála a kártya négy monitort is futtathat, hogy a játékokban minél jobb vizuális élményben legyen részünk.

Adatok:

N680GTX-PM2D2GD5 Műszaki adatok

Termék név N680GTX-PM2D2GD5
GPU NVIDIA GEFORCE GTX 680
GPU Tulajdonságok GK104 - 1006 MHz Base Clock 1058 MHz GPUBoost clock
Memória 2048MB GDDR5 - 6008 MHz
Csatlakoztathatóság DL-DVI-I / DL-DVI-D / DisplayPort / HDMI
TDP 195W
Tuning/Overclock Afterburner GPU / Memory Clock offset és Power Limit control
Méretek 270x112x39mm
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.