Hirdetés

Hivatalos információk az R600-ról!



|

Radeon X2900 lesz az új grafikus kártyák neve.

Hirdetés

700 millió tranzisztor gondoskodik majd az elsöprő grafikus élményről, amely mellett a Radeon X1900 384 milliója gyakorlatilag eltörpül. A gyorsítótárazásról 512 bites felületen kommunikáló GDDR3, vagy GDDR4 memóriák gondoskodnak, amelyekhez a Samsung szállítja a lapkákat.

 

Az X2900-akat több változatban is szállítják majd, amelyekről már korábban hírt adtunk. A hűtésről hőcsöves, nagy teljesítményű rendszer gondoskodik majd. A kártyák két tápcsatlakozóval rendelkeznek majd: egy szabványos, 6 tűs típussal, valamint egy újabb fajta, 8 csatlakozóssal. Ha tápegységünk rendelkezik az utóbbival, elegendő lesz ezt bekötnünk - más esetekben azonban kettőt is csatlakoztatnunk kell a régebbi típusból. A WHQL minősítéssel rendelkező meghajtóprogramok márciusban várhatók

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.