Hirdetés

Hivatalos: március elején jön az AMD Ryzen



|

A második negyedévben pedig az első Vega GPU-s videokártya is elrajtol majd.

Hirdetés

Pár hete az AMD egyik sajtósa véletlenül kiszivárogtatta, hogy március elején kerülhetnek piacra az első, Zen architektúrát használó AMD Ryzen processzorok. Dr. Lisa Su, a vállalat ügyvezető igazgatója most megerősítette a hírt a részvényesekkel folytatott legutóbbi konferenciahívásán. Ezen túlmenően arra is célzott, hogy a pletykáknak megfelelően elsőként a nagy teljesítményű központi egységek mutatkoznak be, az üzletasszony szerint várhatóan fényes jövő előtt áll a termékek előtt. Bejelentésükkel párhuzamosan széles körben elérhetővé is válnak majd a CPU-k, az érdeklődőknek nem kell heteket várniuk a boltok polcain való felbukkanásukra.


Hirdetés


Ezen túlmenően Su elárulta, hogy a tervek szerint a második negyedévben piacra kerül majd az első Vega GPU-us Radeon videokártya is, az AMD ezt a demózta nagy erőkkel (pontosabban 4K / Ultra beállítások mellett 60+ FPS-sel futó Doommal) a CES-en. A videokártyáról a héten már hallottunk: Radeon RX 490 néven kerülhet piacra, és remekül fut majd rajta a hivatalos HD textúracsomaggal ellátott Fallout 4.


(Forrás: KitGuru | Nyitókép: Gene Wang)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.