Hirdetés

Hivatalosak a GeForce GTX 1070 specifikációi



|

Nem csak a memória terén különbözik nagy testvérétől a kártya.

Hirdetés

A fogyasztói piacra szánt legerősebb idei NVIDIA grafikus kártyák ugyan együtt mutatkoztak be, azonban a GeForce GTX 1080-től eltérően a chiptervező cég nem leplezte le a megfizethetőbb GTX 1070 specifikációit. Szerencsére most lehullt a lepel az adatokról, így a hírünk írásakor már javában érkező GTX 1080 tesztek alapján sikerülhet egy kicsit jobban betájolni a videokártya teljesítményét.


Hirdetés


A GeForce GTX 1070 hamarosan piacra kerül, hivatalosan 2016. június 10-én válik elérhetővé. A sima változatának ajánlott fogyasztói ára 379 dollár lesz, míg vagányabb hűtővel szerelt Founder's Edition kiadásért 449 dollárt kell majd a kasszánál hagyni.


(Forrás: VideoCardz, TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.