Hirdetés

Hivatalosak az első fogyasztói Western Digital SSD-k



|

A belépőkategóriában hódítana a merevlemezgyártó.

Hirdetés

Nagyjából fél évvel a Sandisk bekebelezése után a Western Digital bemutatta az első fogyasztói piacra szánt szilárdtest-meghajtóit. Az abszolút belépőkategóriás termékek 2,5 hüvelykes és M.2 formában is kaphatóak lesznek, azonban a kinézettől függetlenül SATA csatolófelületet használnak a kommunikációra, azaz nem nevezhetőek villámgyorsnak. Az ár-érték arányuk teljesen korrektnek tűnik, hétköznapi használat során érzésünk szerint teljesen megállják majd a helyüket.


Hirdetés


A Western Digital Blue termékcsalád a SanDisk X400 SATA SSD módosított változata, 250 GB / 500 GB / 1000 GB kapacitásokban válik majd heteken belül elérhetővé, ilyen sorrendben 80 / 140 / 300 dolláros ajánlott végfelhasználói áron. A kicsit később - de még az idei utolsó negyedévben - piacra kerülő Western Digital Green família lényegében a SanDisk SSD Plus, csak 120 GB / 240 GB kapacitású modellek lesznek belőle, jóval lassabbak a Blue modelleknél. A gyártó 3 év garanciát vállal a ma bejelentett termékekre.



(Forrás: AnandTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.