Hirdetés

Hivatalosan is késik az Ivy Bridge



|

Megerősítette az Intel, hogy csak júniusban várhatóak az új processzorok.

Hirdetés

Az Intel Ivy Bridge processzorai eredetileg 2012. második negyedévében kerültek volna a piacra, ami korábban áprilist jelentett. A határidőből elképzelhető, hogy nem csúszik ki az Intel, az Ivy Bridge CPU-k azonban immáron hivatalosan is késnek, ezt ugyanis a cég alelnöke, Sean Maloney közölte.

 

A júniusban érkező processzorok késése mögött nem a korábban hitt ok áll. Eddig úgy gondolták, az Intel szeretne időt adni a Sandy Bridge-nek, a valóságban azonban a 22nm-es gyártástechnológia okoz gondokat, emiatt pedig komoly probléma van a készletekkel.

 

Az Ivy Bridge körül keringő másik nagy pletyka, hogy az eredeti áraktól 60-70 dollárral olcsóbban kerülhetnek a piacra. Ezt a híresztelést az idő dönti majd el, azonban a problémás termelés miatt az árcsökkentésnek egyre kisebb a valószínűsége.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.