Hirdetés

Hivatalossá vált a felső kategóriás Blackberry DTEK60



|

Máris megrendelhető, járnak hozzá a havi androidos biztonsági frissítések.

Hirdetés

A Blackberry bemutatta a második átcímkézett androidos okostelefonját, bár hírünk írásakor még nem volt világos, hogy ezúttal kitől szerezte a hardvert a vállalat. Természetesen az Alcatel Idol 4 hardverére épülő Blackberry DTEK50-hez hasonlóan a DTEK60 modellhez is közvetlenül a Blackberry nyújtja a szoftveres támogatást, amely nem csak a vállalat saját előtelepített alkalmazásaiban nyilvánul meg, hanem az Androidhoz havonta kiadott biztonsági frissítések gyors elérhetővé válásában is.


Hirdetés


A Blackberry DTEK60 már megrendelhető a vállalat hivatalos webshopjából, a kártyafüggetlen változat bruttó 579 euróba, azaz olyan 178 ezer forintba kerül. A komoly összegért cserébe az Android 6.0-hoz nyújtott szoftveres előnyök mellett persze izmos hardver is jár: 5,5 hüvelykes és 2560×1440 pixeles AMOLED kijelző, Qualcomm Snapdragon 820 lapkakészlet, 4 GB memória, 32 GB bővíthető háttértár, 8 / 21 megapixeles kamerák, 3000 milliamperes és gyorstölthető akku, ujjlenyomat-olvasó.



(Forrás: Phandroid, Blackberry Store)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.